Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Sastanak s predstavnicima Koordinacije braniteljskih udruga Grada Imotskog

Gradonačelnik će imati savjetnika za pitanja branitelja

Foto: Grad Imotski
Na dnevnom redu bila je gradnja veteranskoga centra za hrvatske branitelje, projekt koji financira Ministarstvo branitelja, uz sufinanciranje Splitsko-dalmatinske županije i jedinica imotske lokalne samouprave te braniteljskih udruga

Imenovat će se koordinator između predstavnika braniteljskih udruga i Grada Imotskog koji će biti savjetnik gradonačelnika Ivana Budalića za pitanja branitelja. Dogovoreno je to na sastanku gradonačelnika Ivana Budalića s predstavnicima Koordinacije braniteljskih udruga Imotske krajine koji je održan na inicijativu gradonačelnika.

Imotski kraj godine dočekuje s programima koji će poboljšati kvalitetu života djece i mladih Za 350 tisuća kuna obnavlja se fasada imotskog dječjeg vrtića, učenici u Blajuburškoj ulici dobili minikolodvor

Na dnevnom redu bila je gradnja veteranskoga centra za hrvatske branitelje, projekt koji financira Ministarstvo branitelja, uz sufinanciranje Splitsko-dalmatinske županije i jedinica imotske lokalne samouprave te braniteljskih udruga, a izvješće o radu  Koordinacije, od njezinoga osnivanja, iznio je dosadašnji predstavnik Marko Gudelj.

Dogovoreno je da će postojati koordinator koji će ujedno biti savjetnik gradonačelnika za pitanja branitelja.

Imoćani zadovoljni sezonom Imotska krajina niže rekorde, ostvarila turistički rast od 30 posto!

Gradonačelnik Budalić dotaknuo se pitanja financiranja rada udruga za proračunsko razdoblje u 2020. godini te je istaknuo potrebu predstavnika branitelja u uredu gradonačelnika, kako bi se unaprijedio rad samih udruga te se suradnja s Gradom podigla na veću razinu.