Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Izvještajna skupština

Hvala na očuvanju uspomena na Domovinski rat

Foto: Zadarska županija
Utješiti vas ne možemo, no možemo i moramo još jednom uputiti svoju duboku i iskrenu zahvalu, a vašoj djeci, junacima i junakinjama Domovinskog rata, poželjeti da počivaju u miru, poručio je župan Božidar Longin

U Zadru je održana 13. Izvještajna skupština Udruge roditelja poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata Zadarske županije. Predsjednica Udruge Tonka Bajlo izvijestila je članove o aktivnostima udruge u proteklih godinu dana i naglasila da su sve predviđene zadatke uspješno odradili. Nazočne je pozdravila i zamjenica gradonačelnika Zadra Jagoda Surać koja je obećala da će grad i dalje podržavati sve aktivnosti Udruge, a župan Longin pohvalio je rad Udruge na očuvanju uspomena na Domovinski rat.

– Županija prepoznaje vaš rad i već godinama pomažemo u vašim aktivnostima. Želim vam puno uspjeha u nastavku djelovanja i osmišljavanju novih aktivnosti. Utješiti vas ne možemo, no možemo i moramo još jednom uputiti svoju duboku i iskrenu zahvalu, a vašoj djeci, junacima i junakinjama Domovinskog rata, poželjeti da počivaju u miru – poručio je Longin.

Održan 16. kolegij župana Većina županijskih ustanova i agencija poslovala je u plusu