Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Proslava u povodu Međunarodnog dana učitelja

Hvala vam na vašem nesebičnom trudu!

Učiteljice
Foto: Zagrebačka županija
Proslavom želimo zahvaliti učiteljima, posebno onima koji odlaze u mirovinu, na svemu što su učinili za djecu, rekao je župan

Prošli tjedan bio je Međunarodni dan učitelja, a Zagrebačka ga je županija obilježila tradicionalnom zahvalom učiteljima koji su, nakon dugih godina nesebičnog rada s djecom, ove godine otišli u mirovinu. Domaćin svečanosti, na kojoj su 33 nastavnika osnovnih i srednjih škola primila prigodne poklone zahvale, bila je Osnovna škola “Vladimir Dešćak” u Novakima. U znak zahvalnosti učiteljima koji su otišli u mirovinu uručeni su ručni satovi, a učiteljicama unikatni nakit.

Klupa za dojenje u Dugom Selu U sklopu Nacionalnog tjedna dojenja U svih devet gradova županije postavili smo klupe za dojenje

– Ovom proslavom želimo zahvaliti učiteljima, posebno onima koji odlaze u mirovinu, na svemu što su učinili za djecu, što su na njih prenijeli svoja znanja i iskustva – poručio je župan Stjepan Kožić dodavši da u današnja vremena učiteljima nije lako raditi jer njihov položaj u društvu, rekao je, nije dosegnuo status koji zaslužuju.

– Stoga Županija pokušava na druge načine pripomoći da njihov rad bude ugodniji, prije svega ulaganjem u obrazovanje – rekao je župan.

Osim gradnje škola i sportskih dvorana, u zadnje se vrijeme, nastavio je, dosta ulaže i u energetsku obnovu školskih zgrada.

– Osigurali smo i pomoćnike u nastavi, a raspisali smo i natječaj za dodjelu učeničkih i studentskih stipendija – rekao je župan Kožić.

Srednja strukovna škola Velika Gorica Zagrebačka županija Pet škola prijavljeno za energetsku obnovu In cultura veritas Projekt In cultura veritas Želimo razvijati našu baštinu