Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Čazma

I ove godine besplatni udžbenici za sve učenike

udžbenici
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL/Ilustracija
Za tu će se namjenu iz gradskog proračuna izdvojiti oko 200.000 kuna

Grad Čazma i ove godine omogućuje besplatne udžbenike svim učenicima Osnovne škole Čazma i svih područnih škola. U suradnji sa školom, procijenjeno je koji su i koliko je prošlogodišnjih udžbenika u dobrom stanju te će njih iskoristiti generacija učenika 2018./19., a sve udžbenike koje treba zamijeniti te sve radne bilježnice i ove će godine osigurati Grad Čazma. Za tu će se namjenu iz gradskog proračuna izdvojiti oko 200.000 kuna.

Ovo je treća godina za redom da Grad Čazma osigurava besplatne udžbenike i radne bilježnice za sve učenike od 1. do 8. razreda Osnovne škole Čazma. Škola je ušla u eksperimentalni program novog kurikuluma te će prvi i peti razredi dobiti udžbenike po novom programu, sedmi razred će biti u STEM području koje će biti novo, a sve ostale razrede čekat će materijali po dolasku u školu, izvijestili su iz gradske uprave.

Na ovaj način roditelji učenika od 1. do 8. razreda Osnovne škole Čazma mogu bez financijskih opterećenja dočekati početak nove školske godine u gradu Čazmi.

Dodjela nagrada u Čazmi Nizom događanja obilježen Dan grada Čazme ‘Čazma nije velik grad, ali pred njim su velike mogućnosti’