Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Šibenik

I ove godine pečeni odojak za božićni ručak

Prihvalitište Šibenik
Foto: Grad Šibenik
Zamjenik gradonačelnika Paško Rakić korisnicima je poželio sretan Božić i Novu godinu te im u ime Grada Šibenika donirao namirnice i ostale potrepštine

U povodu nadolazećeg blagdana Božića zamjenik gradonačelnika Paško Rakić posjetio je prihvatilište za beskućnike Caritasa Šibenske biskupije u Ulici braće Polić u Šibeniku. Korisnicima je poželio sretan Božić i Novu godinu te im u ime Grada Šibenika donirao namirnice i ostale potrepštine.

Novouređena šetnica na Krapnju Otok Krapanj Nakon deset godina radova, obnovljena šetnica

- Ovom simboličnom gestom Grad Šibenik svake godine pred blagdane nastoji donekle olakšati Caritasu u skrbi o najpotrebitijim stanovnicima našeg grada. Lijepo je vidjeti kako zajedničkim snagama iz godine u godinu održavate i uređujete ovaj prostor - kazao je ovom prilikom zamjenik gradonačelnika Paško Rakić poželjevši im ugodne nadolazeće blagdane.

Zamjenik gradonačelnika obišao je prostorije prihvatilišta u kojem je krajem prošle godine uređeno potkrovlje objekta čime je osigurano 16 ležajeva. Tradicionalno Grad Šibenik Caritasu Šibenske biskupije, odnosno korisnicima Pučke kuhinje, osigurat će pečeni odojak za božićni objed.

Tvrđava Sv. Mihovila u Šibeniku jedinstven projekt Digitalizacija šibenske gradske jezgre