Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Natjecanje u ljepoti

Iva Rosandić najljepša u Brodsko-posavskoj županiji

Misica Iva Rosandić uz prvu i drugu pratilju Teu Pavičić i Ivanu Gašparac
1/6
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Novoizabrana misica učenica je trećeg razreda Ekonomsko-birotehničke škole u Slavonskom Brodu, smjer hotelijersko-turistički

Miss Brodsko-posavske županije 2019. godine je mlada Brođanka Iva Rosandić. Odlučio je tako stručni žiri ovogodišnjeg izbora Miss Brodsko-posavske županije za Miss Hrvatske u Kazališno-koncertnoj dvorani u Slavonskom Brodu. Titulu prve pratilje ponijela je Tea Pavičić, dok je druga pratilja Ivana Gašparac.
Novoizabrana misica učenica je trećeg razreda Ekonomsko-birotehničke škole u Slavonskom Brodu, smjer hotelijersko-turistički.

- Sretna sam i jako sam pod dojmom. Budući da mi je ovo prvo iskustvo u modi, priznajem kako nisam očekivala pobjedu. Na izbor sam se prijavila iz znatiželje i na nagovor drugih. Cure su uistinu prekrasne, svaka je posebna na svoj način, a u ova dva dana priprema uspjele smo se čak i sprijateljiti - kazala je Iva, koja se na izbor prijavila s ciljem stjecanja novog iskustva i poznanstava.

Županija s partnerima uspješno završava projekt “Pametne škole” Učenici uštedjeli energiju i opremili školu, a struju će isporučivati HEP-u Obnovljenu školu u Sibinju otvorio je zamjenik župana Damir Mirković Deseta u nizu energetski obnovljenih škola u Brodsko-posavskoj županiji Sibinjski učenici dobili lijepu i “pametnu” školu, uštede na računima za plin već su vidljive