Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
DOČEK NOVE GODINE

Ivana Banfić, Minea i Ella pjevat će popularne hrvatske dance hitove iz devedesetih u Glazbenom paviljonu

1/3
Foto: Izvan fokusa
Na popularnoj karlovačkoj šetnici do kraja prosinca traje Advent u sklopu kojega se mogu kupiti popularni suveniri, ali se na deset ugostiteljskih kućica može kušati i odlična ponuda jela i pića, tipična za blagdansko vrijeme

Ako još niste odlučili gdje ćete ispratiti Staru i dočekati Novu 2020. godinu, Karlovac je svakako poželjno mjesto za druženje, posebno ako ste ljubitelj dance glazbe. Karlovačku novogodišnju večer ispunit će, naime hrvatski dance hitovi 90-ih godina, uz koje će moći pjevati svi koji Novu 2020. godinu dođu dočekati ispred Glazbenog paviljona u Karlovcu. Pred publikom će se premijerno na pozornici Glazbenog paviljona, 31. prosinca izmjenjivati Minea, Ivana Banfić (I. Bee) i Ella koje će prisutne držati rasplesanima do dugo u noć.

KARLOVAC Scenski prikaz živih jaslica ispred crkve Presvetoga Trojstva

Poželjna destinacija i zimi

– Posjetitelji neće ostati zakinuti za hrvatske dance hitove kao što su „Rano“, „Iza ponoći“, „Šumica“, ali i druge pjesme koje će zasigurno ugodno iznenaditi sve prisutne. Baš zato ovo je najveći novogodišnji dance party u Hrvatskoj! – kazao je Filip Trezner iz karlovačke udruge Izvan fokusa, organizatora karlovačkog Adventa i dočeka Nove godine.

Na popularnoj karlovačkoj šetnici do kraja prosinca traje Advent u sklopu kojega se mogu kupiti popularni suveniri, ali na deset ugostiteljskih kućica može se kušati odlična ponuda jela i pića, tipična za blagdansko vrijeme. Čips od šarana, kobasice s povrćem, razni hamburgeri, sarme, kuhano vino, likeri bit će i dio bogate gastronomske ponude na Staru godinu, tako da nitko s dočeka neće otići gladan, žedan ili željan plesa.

Doček Nove godine već treći put zaredom održat će se na prostoru Glazbenog paviljona, nakon što su na ovom prostoru godinama iza nas svirali Neno Belan i Novi fosili uz Sanju, Marinka i Zeca. Posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda u brojnim drvenim kućicama, a ulazak u 2020. obilježit će još jednom veliki vatromet – kazali su iz Udruge Izvan fokusa.

Karlovac, grad susreta, osim što će ponuditi odličnu novogodišnju zabavu i adventski program, svojim posjetiteljima nudi i druge oblike turističke ponude, kazala je Andreja Navijalić, karlovačka dogradonačelnica.

Veća sigurnost boravka na otvorenom Mališani dobili vrtićko igralište vrijedno 160 tisuća kuna

– Nedavno revitalizirani Muzej Domovinskog rata na Turnju bit će dostupan svima kao i slatkovodni akvarij Aquatika te jedan od ljepših pogleda na Karlovac sa Starog grada Dubovac, ali i mnoge druge vizure u samom centru grada. Sve to zajedno Karlovac čini poželjnom destinacijom ove zime, kao što je to zbog brojnih manifestacija, poput Dana grada i Dana piva, bio i tijekom ljeta – spomenula je Navijalić.

Bogat zabavni program

– Karlovačko je već tradicionalno ponosan sponzor proslave dočeka Nove godine u Karlovcu. U zadnjih nekoliko godina sve više se posjetitelja okuplja na ovom svojevrsnom finalu manifestacija u Karlovcu te nam je drago što smo dio i te proslave. Nadam se da će ovako bogat zabavan glazbeni program privući velik broj Karlovčana, ali i posjetitelja iz okolice i drugih gradova – izjavila je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela korporativnih poslova kompanije Heineken Hrvatska.

Organizator proslave Nove godine je Grad Karlovac, a izvršni organizator Izvan fokusa d.o.o. dok je generalni pokrovitelj manifestacije Karlovačko