Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Doček nove u Karlovcu uz dance party

Ivana Banfić, Minea i Ella pjevat će u Glazbenom paviljonu hrvatske dance hitove iz 90-ih

1/4
Foto: Izvan fokusa
Posjetitelji neće ostati zakinuti hrvatskim dance hitovima kao što su: „Rano“, „Iza ponoći“, „Šumica“, ali i drugim pjesmama koje će zasigurno ugodno iznenaditi sve prisutne. Baš zato ovo je najveći novogodišnji dance party u Hrvatskoj!

Karlovačku novogodišnju večer ispunit će hrvatski dance hitovi 90-ih godina, uz koju će moći pjevati svi koji Novu 2020. godinu dođu dočekati pred Glazbeni paviljon u Karlovcu. Pred publikom će se premijerno na pozornici Glazbenog paviljona, 31. prosinca izmjenjivati Minea, Ivana Banfić (I. Bee) i Ella koje će publiku držati rasplesanom do dugo u noć. Posjetitelji neće ostati zakinuti za hrvatske dance hitove kao što su: „Rano“, „Iza ponoći“, „Šumica“, ali i drugim pjesmama koje će zasigurno ugodno iznenaditi sve prisutne. Baš zato ovo je najveći novogodišnji dance party u Hrvatskoj!

Karlovac Grad Karlovac pridružuje dvije nove aplikacije smart-city rješenjima Aplikacije za razgledavanje grada i praćenje kvalitete zraka

- Doček nove godine već treći put zaredom održat će se na prostoru Glazbenog paviljona, nakon što su na ovom prostoru godinama iza nas zasvirali Neno Belan i Novi fosil uz Sanju, Marinka i Zeca. Posjetitelje očekuje i bogata ugostiteljska ponuda u brojnim drvenim kućicama, a ulazak u 2020. godinu obilježit će još jednom veliki vatromet – kazali su iz Udruge Izvan fokusa, organizatora Adventa i Novogodišnjeg programa.

Karlovac, Grad susreta, osim odlične novogodišnje zabave i adventskog programa, svojim posjetiteljima nudi i druge oblike turističke ponude, kazala je Andreja Navijalić, karlovačka dogradonačelnica. Nedavno revitalizirani Muzej Domovinskog rata na Turnju bit će dostupan svima kao i slatkovodni akvarij „Aquatika“ te jedan od ljepših pogleda na Karlovac sa Starog grada Dubovac, ali i mnoge druge vizure u samom centru grada. Sve to zajedno Karlovac čini poželjnom destinacijom ove zime, kao što je zbog brojnih manifestacija, poput Dana grada i dana piva, bio i tijekom ljeta, spomenula je Andreja Navijalić.

Nova karlovačka atrakcija Radovi na Nikola Tesla Experience Centru u punom jeku

- Karlovačko je već tradicionalno ponosan sponzor proslave dočeka Nove godine u Karlovcu. U zadnjih nekoliko godina sve više se posjetitelja okuplja na ovom svojevrsnom finalu manifestacija u Karlovcu te nam je drago što smo dio i te proslave. Nadam se da će ovako bogat zabavan glazbeni program privući velik broj Karlovčana, ali i posjetitelja iz okolice i drugih gradova - izjavila je Ljudmila Bratko Gašpić, rukovoditeljica Odjela korporativnih poslova kompanije HEINEKEN Hrvatska. Organizator proslave Nove godine je Grad Karlovac, a izvršni organizator Izvan fokusa d.o.o. dok je generalni pokrovitelj manifestacije Karlovačko.