Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Započeli radovi

Iznesen antikni namještaj, provjerene instalacije

1/11
Foto: Grad Slavonski Brod
U prvoj fazi projekta realizirat će se rekonstrukcija Kuće Brlić, a kasnije slijedi opremanje objekta multimedijalnom i informatičkom opremom, hologramskim projekcijama, namještajem te ostalim interijerom

Započeli su radovi na obnovi Kuće Brlić. Iznesen je sav antikni namještaj iz kuće, a potom se radilo na pripremnim radovima. Obijena je žbuka u podrumu i na prvom katu, čistile su se sljubnice zidova podruma i prvoga kata, probijen je otvor u podrumu te su iskopane sonde temelja podruma, demontirana vrata prizemlja i prvog kata te parket na prvom katu, a pregledane su i instalacije struje, vode i kanalizacije, prenijeli su iz Grada Slavonskog Broda.

Projekt EU Na projektu "Zaposlena" posao dobile još 23 žene

U prvoj fazi projekta realizirat će se rekonstrukcija Kuće Brlić, a kasnije slijedi opremanje objekta multimedijalnom i informatičkom opremom, hologramskim projekcijama, namještajem te ostalim interijerom.

Za izvođače radova odabrana je tvrtka MONTE-MONT d.o.o., a ugovorena vrijednost radova je 13,922.213,80 kn bez PDV-a odnosno 17,402.767,25 kn s PDV-om. Projekt predviđa infrastrukturni zahvat na površini od 1404,73 m2 kojim će se rekonstruirati Kuća Brlić u interaktivni kreativni centar.

Raspisan novi natječaj Grad nudi svoje zemljište mladim obiteljima za gradnju kuće

U sklopu ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Integrirani program - Interpretacijski centar Ivana Brlić Mažuranić“ osigurana su sredstva kojima Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativni program: Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020. sufinancira izvođenje radova rekonstrukcije Kuće Brlić.