Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
sportski objekt vrijedan 9,6 milijuna kuna

Kajakaši konačno dobili prostor kakav zaslužuju

U Slavonskom Brodu otvoren 9,6 milijuna kuna vrijedan novi prostor za kajak-kanu klubove
1/13
Foto: Grad Slavonski Brod
Kajak je najtrofejniji sport u Slavonskom Brodu i zaista mi je iznimno drago da smo našim sportašima i sportašicama omogućili prostor kakav zaslužuju, kazao je gradonačelnik Duspara

Kajakaši i kajakašice Slavonskog Broda konačno su dobili sportski objekt koji raspolaže s najmodernijom opremom za bavljenje ovim sportom. Novi prostor za kajak-kanu klubove koji je koštao gotovo 10 milijuna kuna proteže se na dvije etaže na ukupno 740 m2. Sadrži teretanu od 120 m2, svlačionice, prostor za masažu, spremišta za kajake i radionicu, prostorije za smještaj gostujućih klubova te poslovni prostor za uprave klubova.

slavonski brod Rotary klub Troje izvrsnih učenika nagradili prijenosnim računalima

- Kajak je najtrofejniji sport u Slavonskom Brodu i zaista mi je iznimno drago da smo našim sportašima i sportašicama omogućili prostor kakav zaslužuju. Iza njih su veliki rezultati i drago nam je da će od danas svoj sportski uspjeh nastaviti graditi iz ovog modernog, sportskog objekta. Slavonski Brod je grad u kojem sport živi i svi ovi mladi sportaši koje smo danas mogli vidjeti na otvorenju novog prostora klubova su najbolji dokaz tomu. Zbog njih, ali i svih generacija koje tek dolaze, i dalje ćemo stvarati što bolje uvjete za bavljenje sportom u Slavonskom Brodu. Zato jer vjerujemo u naše sportašice i sportaše i zato što znamo koliko su dobri uvjeti treninga važni za što bolje rezultate.“- istaknuo je gradonačelnik Mirko Duspara.

Uz brojne druge goste, svečanom otvorenju novog sportskog objekta prisustvovali su i predstavnici Hrvatskog kajakaškog saveza te članovi KKK “Olimpik“ i KKK “Marsonia“. 

Slavonski Brod: Počinje realizacija projekta Kuće tambure-Slavonske notne bajke muzej tambure Počinje realizacija projekta Kuće tambure-Slavonske notne bajke