Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Rotary klub

Troje izvrsnih učenika nagradili prijenosnim računalima

slavonski brod
Foto: rotary-sb.hr
Računala su dobili Martina Salamunović (Gimnazija Matija Mesić), Lorena Jozić (Klasična gimnazija fra Marijana Lanosovića) i Zlatko Đuzel (Tehnička škola)

Rotary klub Slavonski Brod nagradio je troje odličnih učenika brodskih srednjih škola vrijednim prijenosnim računalima. Na ovaj korak u klubu su se odlučili kada su nakon velikog broja prijava za njihovu akciju "Izvrsnost je IN", u kojoj također nagrađuju izvrsne učenike i studente, vidjeli kako u Brodu ima doista velik broj darovitih, vrijednih i uspješnih mladih ljudi koje za te uspjehe valja i nagraditi.

Učenicima za nagradu solarni laboratorij pobjedili u natjecanju u štednji energije Učenicima za nagradu solarni laboratorij

Računala su dobili Martina Salamunović (Gimnazija Matija Mesić), Lorena Jozić (Klasična gimnazija fra Marijana Lanosovića) i Zlatko Đuzel (Tehnička škola). Dobitnike su birali ravnatelji škola na temelju postignutih rezultata svojih učenika u učenju i izvannastavnim aktivnostima. 

- Nikada ne odustajte od svojih snova i ambicija. Na tome putu neće vam biti lako, susretat ćete se s brojnim preprekama i problemima, ali znajte da uvijek postoji netko tko će cijeniti vaše zalaganje i trud – poručio je nagrađenima Zlatko Kozina, predsjednik kluba. 

- Sretni smo kad znamo da se sav taj silni trud i učenje isplatilo i da ga netko prepoznaje i cijeni. Iza nas su besane noći učenja i velikog truda da budemo odlični i to obećavamo i ubuduće - zahvalila se u ime nagrađenih Lorena Jozić.

Sl. Brod: Sve​čanost preuzimanja prve reparirane lokomotive obojane u kockice Hrvatski dizajn Stara manevarska lokomotiva u novom, prepoznatljivom kockastom izdanju Slavonski Brod: Počinje realizacija projekta Kuće tambure-Slavonske notne bajke muzej tambure Počinje realizacija projekta Kuće tambure-Slavonske notne bajke