Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
Predstavljen projekt rekonstrukcije kompleksa Specijalne bolnice

Kalos će postati lječilišni hotel s 4 zvjezdice

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Projekt “Rekonstrukcija, prenamjena i uređenje kompleksa Specijalne bolnice Kalos u funkciji lječilišnog i wellness turizma” usmjeren je na povećanje kvalitete postojeće usluge koju pruža SB Kalos

U prostorima Specijalne bolnice Kalos održana je prezentacija projekta rekonstrukcije, prenamjene i uređenja kompleksa ove zdravstvene ustanove u funkciji lječilišnog i wellness turizma. Riječ je o investiciji vrijednoj 9,1 milijuna eura koja je prijavljena na natječaj Ministarstva turizma i sporta.

Projekt “Rekonstrukcija, prenamjena i uređenje kompleksa Specijalne bolnice Kalos u funkciji lječilišnog i wellness turizma” usmjeren je na povećanje kvalitete postojeće usluge koju pruža SB Kalos. Provedbom projekta podići će se standard smještaja i usluga. Znatno će se unaprijediti stupanj digitalizacije hotela implementacijom novih tehnoloških rješenja te će se također postići viši stupanj energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije.

Rekonstrukcijom postojećeg krila objekta podići će se kvalitete smještajnih kapaciteta te će korisnicima biti na raspolaganju lječilišni hotel kategorizacije 4 zvjezdice s 48 novih smještajnih jedinica.

Okupljenima su se uvodno obratili župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić i ravnateljica Kalosa Damira Bojić, a prezentaciju je održala djelatnica Regionalne razvojne agencije DUNEA Sanda Barkiđija.

Dubrovačko-neretvanska županija Završen pomorsko-putnički terminal u Veloj Luci Vela Luka Rekonstrukcija Kalosa u lječilišni hotel UČENIČKI DOM DUBROVNIK Više od 700.000 eura za modernu uštedu energije