Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Karlovački gradonačelnik ostao bez ovlasti

Ključeve Grada dobit će nakon 25. veljače - kada spale Fašnik

1/6
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Organizatori, iz Udruge Kaos, pozivaju Karlovčane na središnje događanje Karlovačkog karnevala već ove subote kada će gradom prošetati maskirana povorka u koju su dobrodošli svi

Karlovački gradonačelnik Damir Mandić nije imao izbora - morao je predati ključeve grada maskiranoj grupi koja mu je upala u ured u Magistratu. Bez ovlasti i gradskih ključeva bit će sve dok traje fašničko ludilo u gradu.

Karlovački nogometni stadion obnovljen u vrijednosti od sedam milijuna kuna Postavljen novi travnjak i drenaža, uskoro i gumirana podloga na atletskoj stazi

Organizatori, iz Udruge Kaos, pozivaju Karlovčane na središnje događanje Karlovačkog karnevala već ove subote kada će gradom prošetati maskirana povorka u koju su dobrodošli svi. Oni koji se žele natjecati za titulu nabolje maske moraju se prijaviti kako bi ušli u izbor. Okupljanje maškara je ispred Sportske dvorane Mladost na Rakovcu, a start je u 16 sati.

– Uz bubnjare kretat ćemo se Radićevom do spomenika žabi gdje će stručna komisija ocijeniti prijavljene maske. Nakon toga maškare će ići Korzom prema glavnoj pošti, pored Veleučilišta i na Stari plac gdje će biti održan zabavno-glazbeni program uz nastup Gustafa, a nakon njih Strings banda - kazali su organizatori. 

Fašnik toga dana neće biti spaljen za sve grijehe svijeta kao prošle godine, već će ga se do 25. veljače moći pogledati, s obzirom na to da će velika slamnata skulptura biti izložena na Starom placu od subote do utorka 25. veljače kada će biti spaljen na obali Kupe.

manji troškovi Energetska obnova 25 policijskih postaja po svim županijama

Tradicionalno, i karlovački će mališani doći na svoje; Dječja fašnička povorka je 21. veljače na Trgu bana Jelačića te bal pod maskama u Zorin domu 22. veljače.