Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
POLOŽILI PRISEGU

Konstituirano Gradsko vijeće, predsjednik S. Katunar

Foto: Lipik.hr
Najviše vijećnika, njih osam, dolazi iz redova HDZ-a, Domovinski pokret imat će tri, a HSS dva vijećnika

Na konstituirajućoj sjednici lipičkog Gradskog vijeća prisegu je položilo 13 novoizabranih gradskih vijećnika te gradonačelnik Vinko Kasana.

ravnatelju ansambla Lado Zvonimiru Ljevakoviću postavljena bista Ljetna sezona na lipičkim bazenima započela uz nastup ansambla Lado

Dužnost predsjednika Gradskog vijeća u sljedećem četverogodišnjem mandatnom razdoblju obnašat će Slobodan Katunar, izabrani vijećnik HDZ-a na proteklim lokalnim izborima i donedavni lipički dogradonačelnik. Najviše vijećnika, njih osam, dolazi iz redova HDZ-a, Domovinski pokret imat će tri, a HSS dva vijećnika.

S obzirom na nove zakonske odredbe, Lipik je ostao bez zamjenika gradonačelnika, a broj vijećnika smanjen je s 15 na 13. Novi predsjednik GV-a Slobodan Katunar zahvalio je na povjerenju, naglasivši da će mu biti čast obnašati ovu odgovornu dužnost.

UDRUGA SLIJEPIH KUTINA Za projekt “Vaše oko – naš pratitelj!” 500.000 kuna

Čestitku izabranim vijećnicima uputio je i gradonačelnik Vinko Kasana poželjevši svima puno uspjeha u radu te napomenuvši da svi trebaju imati na umu da predstavljaju interes građana Lipika.