Izbornik
Naslovnica Županije Hrvatska zajednica županija
WWW vaučeri za MSP-ove

Korisne informacije za poduzetnike na YouTube kanalu

Pomoć malim i srednjim poduzetnicima
Foto: Hrvatska zajednica županija
Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15,200.000,00 kuna

Svi mali i srednji poduzetnici koji žele aplicirati na 68,4 milijuna kuna vrijedne pozive Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta „WWW vaučeri za MSP-ove“ i „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“, sada se o tome mogu informirati i preko YouTube kanala Ministarstva.

Radionica Hrvatska zajednica županija Održana radionica „Menadžment u javnoj upravi“

Cilj Poziva „WWW vaučeri za MSP-ove“ je jačanje tržišne pozicije i povećanje konkurentnosti malih i srednjih poduzetnika poboljšanom primjenom mrežnih marketinških rješenja kako bi se ojačala njihova prisutnosti na tržištu te vidljivost njihovih proizvoda i usluga, ali i dala podrška razvoju informacijskog društva u Republici Hrvatskoj. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 13. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 15,200.000,00 kuna, priopćili su iz Hrvatske zajednice županija.

Osječko-baranjska županija uključena u projekt "Županija - prijatelj djece" Sporazum Osječko-baranjska županija uključena u projekt "Županija - prijatelj djece"

Poziv „Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT)“ za cilj ima jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja malih i srednjih poduzetnika primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije, kao i davanje podrške razvoju informacijskog društva u RH. Bespovratna sredstva dodjeljivat će se putem trajno otvorenog Poziva s rokom za podnošenje projektnih prijedloga od 28. kolovoza 2018. od 11:00 sati do 29. lipnja 2020. godine, odnosno do iskorištenja raspoloživih sredstava, u ukupnoj vrijednosti od 53.200.000,00 kuna.

Inače, informativna radionica na kojoj su predstavljeni ovi javni pozivi održana je 27. srpnja ove godine, a cjelokupni sadržaj radionica dostupan je na YouTube kanalu Ministarstva. Pritom iz Ministarstva napominju da je radi lakšeg snalaženja kroz sadržaj informativne radionice ona na YouTube kanalu podijeljena na nekoliko modula.

Hrvatska zajednica županija kvaliteta javnih usluga Hrvatska zajednica županija i Državna škola za javnu upravu potpisale Sporazum o suradnji