Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
POTPISAN UGOVOR O GRADNJI

Korisnici Đačkog doma dobit će svoj restoran

1/2
Foto: Požeško-slavonska županija
Nakon energetske obnove doma, koja je završena prije četiri godine, restoran će dati dodatnu kvalitetu uvjetima rada i boravka u toj ustanovI

U Požegi je potpisan ugovor o izgradnji restorana Đačkog doma. Ugovor su potpisali ravnatelj Đačkog doma Josip Matuha i predstavnik izvođača radova Josip Lukić, a potpisivanju je prisustvovao i požeško-slavonski župan Alojz Tomašević.

AKCIJA ŽUPANIJE I LOVAČKOG SAVEZA Donirali meso divljači za ljude na stradalom području Banovine

Vrijednost radova je 6,1 milijuna kuna, a planirani završetak je do kraja kolovoza ove godine. Sredstva za radove osigurala je Požeško-slavonska županija.

Energetska obnova doma obavljena je prije četiri godine, a izgradnja restorana dat će dodatnu kvalitetu uvjetima rada i boravka u toj ustanovi.

– Pružamo usluge smještaja i prehrane učenicima iz sedam susjednih županija i dugogodišnja nam je želja da naša ustanova dobije svoj restoran. Zahvalni smo što su župan Tomašević i Regionalni koordinator razvoja Panora dali punu podršku ovom projektu kako bismo imali još bolje uvjete – rekao je Matuha te dodao kako će vlasnik prostora restorana postati Obrtnička škola.

Župan Tomašević naglasio je kako ovdje nije riječ samo u izgradnji kuhinje Đačkoga doma. Prema njegovim riječima, Županija ovim projektom objedinjuje sve aktivnosti na kojima radi već nekoliko godina, od energetskih obnova osnovnih i srednjih škola do projekata koje pripremaju za budućnost