Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Karlovac

Lani izdali 17 dozvola više nego u 2017.

Građevinska dozvola
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Ilustracija
Odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja lani riješio 1758 predmeta, što je 93 posto od ukupnog broja zaprimljenih predmeta

Povećanje od čak 16 posto izdanih građevinskih dozvola lani u odnosu na 2017. godinu, Grad Karlovac smatra pozitivnim trendom koji dokazuje da su i investitori zainteresirani za projekte u gradu. Pohvalili su se i da je Odjel za provedbu dokumenata prostornog uređenja lani riješio 1758 predmeta, što je 93 posto od ukupnog broja zaprimljenih predmeta.

- Broj izdanih građevinskih dozvola raste iz godine u godinu, od njih 102 u 2016. godini, zatim 111 godinu nakon, dok je lani izdano 128 građevinskih dozvola. Izdano je 50 uporabnih i 12 lokacijskih dozvola – kažu u Gradu.

sada će pacijenti moći obavljati gastroskopiju, kolonoskopiju i bronhoskopiju na jednom umjesto na četiri odjela NOVI ODJEL u OB Karlovac Neugodne pretrage sad na jednom mjestu

Izdvojili su neke od projekata koji su građanima prepoznatljivi. Građevinske dozvole, dakle imaju rekonstrukcija prometnica i dijela infrastrukture unutar gradske jezgre Zvijezda, dječji vrtići u Mahičnom i Grabriku, trgovački centar KTC na Švarči, stambena zgrada Odete u Grabriku.

Od objekata koji su dobili uporabne dozvole izdvojili su poslovnu zgradu Zelenila na Dubovcu, Hotel Europa na Baniji i rekonstrukciju zgrade Kalifornije na Turnju, što vodi Gradski muzej.

Karlovački magistrat obnova Karlovački magistrat iz energetskog razreda G u A