Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Varaždinski osnovci

Mali plivači dobili diplome

1/9
Foto: Grad Varaždin
Grad Varaždin pomaže i omogućuje djeci da besplatno idu na ovaj tečaj. Sama činjenica da imamo 99 novih plivača govori o tome koliko je taj projekt svrsishodan i dobar, rekao je gradonačelnik Čehok

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehoku sportskoj dvorani Varaždin u Graberju prisustvovao je prigodnoj svečanosti uručenja diploma – uvjerenja o završenom tečaju za neplivače učenicima varaždinskih osnovnih škola, priopćili su iz gradske uprave.

Zgrada sagrađena 1873. godine Obnavlja se glavna pozornica varaždinskog HNK-a

- Plivanje je jedan od najvažnijih sportova, osobito za djecu, važan je kako za njihovu kondiciju, tako i za tjelesnu muskulaturu i anatomiju. Grad Varaždin pomaže i omogućuje djeci da besplatno idu na ovaj tečaj. Sama činjenica da imamo 99 novih plivača govori o tome koliko je taj projekt svrsishodan i dobar. Čestitam svim mališanima i zahvaljujem svim trenerima i roditeljima - rekao je gradonačelnik Čehok.

Varaždin Blagoslovljena kapela Svetog Nikole

Grad Varaždin i Gradski bazeni Varaždin i ove su godine u sklopu programa „Varaždin uči plivati“ organizirali besplatan tečaj plivanja u trajanju od 15 sati za osnovnoškolce s područja Grada Varaždina. Tečaj je završilo 99 učenika.