Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
OD SVETOG NIKOLE

Mališanima na varaždinskoj pedijatriji uručena tri televizora

Foto: Grad Varaždin
Kako bi im barem malo skrenuli misli od bolesti predložena je kupnja televizora na kojima bi se mogli puštati crtići, prikazati video zapisi od obitelji, puštati edukativni i motivirajući filmovi i dr.

Predstavnici Grada Varaždina i Udruge Varaždinske građanske garde u pratnji Sv. Nikole uručili su tri televizora za djecu koja borave na odjelu varaždinske Pedijatrije Opće bolnice Varaždin. 

Donacija virskih poduzetnika Odjelu za pedijatriju 75.000 kuna

Udruga Varaždinska građanska garda krenula je na ovogodišnjem Špancirfestu, kroz donacije, prikupljati sredstva za kupnju neophodnog kombi vozila. U tijeku akcije predloženo je da se prikupljena sredstva prenamjene za potrebe Pedijatrijskog odjela Opće bolnice Varaždin i to u vidu kupnje tri televizora.

Naime, naši mali sugrađani koji su na bolničkom liječenju, naročito oni u post operativnim fazama, vezani su uz bolničke krevete i ne mogu biti u društvenim prostorijama. Kako bi im barem malo skrenuli misli od bolesti predložena je kupnja televizora na kojima bi se mogli puštati crtići, prikazati video zapisi od obitelji, puštati edukativni i motivirajući filmovi i dr. Ukupno je prikupljeno 2.840 kuna, a osim uređaja djeci su darovana i prigodnim slatkim poklončićima, sokovima i voćem. 

sastanak Udomljavanje kućnih ljubimaca poraslo za 100 posto