Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Mažoretkinje

Medalje sa svjetskog prvenstva

Foto: Međimurska županija

Na svjetskom prvenstvu u mažoretskom plesu i twirlingu u Liverpoolu mažoretkinje iz Čakovca i Murskog Središća osvojile su medalje u jakoj konkurenciji među 2500 sudionika iz 15 država. Na iznimnom uspjehu čestitali su im župan Matija Posavec i gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini koji su sportašice i njihove trenerice primili u dvorani Riznice Međimurja.

Trenerice Čakovečkih mažoretkinja Smiljana Nedeljko, Iva Merdanović, Leona Posavec i Tihana Novak sjajno su pripremile svoju ekipu te osvojile zlato i broncu, a mažoretkinje Murskog Središća koje su pripremile trenerice Lara Podgorelec, Patricija Jambrošić i Elena David, osvojile su srebro.

Novi dom Ravnomjeran razvoj cijelog Međimurja ZAVRŠENA je obnova područne škole u Sivici, a to je još jedan dokaz da Međimurska županija ne želi zatvaranje malih područnih školskih odjela, istaknuo je župan međimurski Matija Posavec Svi učenici imat će besplatan prijevoz autobusom ili vlakom Novi val ulaganja u škole, učenicima raznovrsne pogodnosti CENTAR će uz brigu o korisnicima nuditi i izvaninstitucionalne usluge za dodatnih 350 vanjskih korisnika Projekt vrijedan 12 milijuna eura U Nedelišću će se graditi centar za starije osobe