Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Javni poziv

Milijun kuna za nove katastarske izmjere

Foto: Zagrebačka županija
Na javni poziv može se prijaviti najkasnije do 30. studenoga ove godine

Zagrebačka županija uputila je gradovima i općinama na svom području javni poziv za prijavu projekata za financiranje izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina, a za tu je namjenu osigurano milijun kuna. Javni poziv otvoren je do 30. studenoga.

Projekt vrijedan 123 milijuna kuna Gradit će se biciklistička staza duga 121 kilometar

Za projekte jedinica lokalne samouprave od prvog do četvrtog stupnja razvijenosti Zagrebačka županija može izdvojiti do sto posto iznosa vrijednosti projekta, za gradove i općine petog i šestog stupnja razvijenosti maksimalni iznos sufinanciranja iznosi do 80 posto ukupne vrijednosti, dok one najrazvijenije jedinice lokalne samouprave koje se nalaze u sedmoj i osmoj skupini razvijenosti mogu ostvariti potporu do 60 posto vrijednosti.

Projekti se prijavljuju elektronski, putem sustava ePrijave tako da se ispuni odgovarajući obrazac i učita propisana dokumentacija u sustav za prijavu projekata. Nakon toga potrebno je ispisati prijavni obrazac, potpisati ga i poslati u roku od sedam dana preporučenom poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, Ulica grada Vukovara 72/V, 10 000 Zagreb uz naznaku “Prijava za financiranje programa/projekata izrade nove katastarske izmjere katastarskih općina na području Zagrebačke županije“. Također, prijavni obrazac može se i osobno predati u Pisarnicu Zagrebačke županije.

Županija u sklopu projekta „Prsten potpore“ pomaže djeci u školi Traži se 138 pomoćnika u nastavi koji će raditi sa 155 učenika s teškoćama Počela gradnja Regionalnog vodoopskrbnog sustava “Zagreb-istok” Radovi na investiciji vrijednoj 883,8 milijuna kuna odvijat će se tijekom sljedeće četiri godine