Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Humanost na djelu

Modna revija za nabavu uređaja sisačkoj pedijatriji

Prikupljeno je 42.650 kuna na modnoj reviji lokalnih dizajnera
1/14
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Svi koji žele pomoći kupnji uređaja koji omogućuje kvalitetnije liječenje i bolju skrb za bolesnu djecu, podršku ovoj akciji mogu dati uplatom na račun akcije IBAN HR4124070001500005763, otvoren kod OTP banke, s naznakom “Obrtnici za djecu”. Uplatiti je moguće do 17. kolovoza

Humanitarnu modnu reviju “Obrtnici za djecu“ organiziralo je Udruženje obrtnika Sisak na inicijativu saborske zastupnice dr. Željke Josić, a tom prilikom je 42.650 kuna prikupljeno za kupnju monitora za nadzor vitalnih funkcija za Odjel pedijatrije Opće bolnice “Dr. Ivo Pedišić“ Sisak.

Za tri mjeseca gotova dokumentacija Korak bliže studentskom domu

– Humanitarna akcija osmišljena je da donacija od ulaznica ode na humanitarni račun i da koristimo sredstva za kupnju nama vrlo važnog uređaja koji će se koristiti i u transportu djece iz sisačke bolnice prema klinikama. U isto vrijeme želimo promovirati neka od naših strukovnih zanimanja – rekla je dr. Željka Josić.

Potporu je pružila i Sisačko-moslavačka županija.

– Ovakve humanitarne akcije su nešto što je u našoj županiji postalo pravilo. Jedan vrlo vrijedan uređaj za magnetnu rezonanciju također je djelomično financiran dobrovoljnim prilozima naših ljudi. Dakle, nije problem kada želimo ujediniti ljude, ako se radi o najhumanijim akcijama, vidite koliko broj ljudi dođe i svi se rado odazovu – rekao je župan.

Svi koji žele pomoći kupnji uređaja koji omogućuje kvalitetnije liječenje i bolju skrb za bolesnu djecu, podršku ovoj akciji mogu dati uplatom na račun akcije IBAN HR4124070001500005763, otvoren kod OTP banke, s naznakom “Obrtnici za djecu”. Uplatiti je moguće do 17. kolovoza.

transparentnost Predstavljena brošura "Proračun u malom 2019"