Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
AKO EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA DOPUSTI

MoslaVina u planu za 28. i 29. svibnja

Foto: Jurica Galoic/PIXSELL
Organizacijski odbor, koji čine predstavnici Udruge vinogradara i voćara Moslavine “Lujo Miklaužić” Kutina i Turističke zajednice grada Kutine, održali su nekoliko sastanaka o programu manifestacije

Ako to epidemiološka situacija dopusti, 28. i 29. svibnja održat će se Festival vina MoslaVina Kutina, uz 27. Izložbu vina hrvatske i vina izvornih sorti. Pripreme su u tijeku, a organizatorima je ove godine zadatak nešto teži jer sve treba biti usklađeno s mjerama i preporukama Stožera.

WIFI4EU Besplatno surfanje internetom na četiri lokacije u Kutini

Organizacijski odbor, koji čine predstavnici Udruge vinogradara i voćara Moslavine “Lujo Miklaužić” Kutina i Turističke zajednice grada Kutine, održali su nekoliko sastanaka odbora te razmatrali moguće opcije programa. Direktorica TZ-a Grada Kutine Ivana Grdić rekla je da će se ove godine sva kako održati ocjenjivanje vina u sklopu 27. Izložbe vina hrvatske i vina izvornih sorti, a sama lokacija održavanja i popratni programi ovisit će o epidemiološkim mjerama.

USKRSNA RADIONICA Dječje čestitke za djecu iz Centra Svitanje

U planu su vinske radionice, vođene degustacije, sljubljivanje hrane i vina, večeri škrleta i druge zanimljivosti, ali bez velikih koncerata. Predsjednik udruge vinara Krešimir Lenić rekao je da im je iznimna želja se ne prekine duga tradicija u organizaciji ovog vinskog događaja. Festival vina odvija se pod pokroviteljstvom Grada Kutine, a organizatori su Turistička zajednica Kutine i Udruga vinogradara i voćara Moslavine “Lujo Miklaužić”.