Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
U SKLOPU ZIMSKE ČAROLIJE 2020.

Na Facebooku virtualni božićni sajam u Kutini

Laptop
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
Ove godine poseban je trud uložen u uređenje grada i osposobljavanje klizališta

Kutinska Turistička zajednica u sklopu Zimske čarolije 2020. organizira i virtualni božićni sajam. Što to konkretno znači, pojasnila je direktorica Turističke zajednice Kutine Ivana Grdić.

U Kutini, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, i ove godine klizalište na otvorenom Zimska čarolija u Kutini traje do 31. siječnja, a na ledu maksimalno 25 osoba u isto vrijeme

– Izlagače koji su prijavljeni na ovogodišnji sajam okupili smo tako na virtualnom sajmu, gdje smo ponovno na jednom mjestu okupili kutinske obrtnike i umjetnike s ponudom jedinstvenih i unikatnih proizvoda, a naši im se sugrađani mogu obratiti kako bi ih podržali u ovo blagdansko vrijeme kupnjom njihovih proizvoda. Ovo je teška godina za male obrtnike i pružamo im priliku da promoviraju svoje proizvode potencijalnim kupcima koji ih mogu kontaktirati i upravo kod njih nabaviti božićne poklone kao što se to nekada radilo na božićnim sajmovima uživo na trgu. Dakle, trebate li poklon za najmilije, ali nemate ideje što biste im kupili, možda vam virtualni božićni sajam u Kutini malo pomogne u tome – rekla je Grdić.

Grad Kutina PROMOCIJA KNJIGE ĐURE VIDMAROVIĆA Važno istraživanje zavičajne povijesti

– Ove godine poseban je trud uložen u uređenje grada i osposobljavanje klizališta za naše najmlađe sugrađane. Nastojali smo na trenutke pružiti sadržaj sugrađanima kako bi imali što vidjeti pri šetnji gradom, prisjetiti se svega dobrog u svojim životima i pronaći mir u ovoj godini. Iako određeni sadržaji nisu mogli biti ponuđeni zbog mjera prevencije, nastojimo u skladu s mjerama, bilo online, bilo u gradu, ponuditi sugrađanima određene mogućnosti – ističe gradonačelnik Kutine Zlatko Babić. Sajam je postavljen na Facebook stranici “Virtualni božićni sajam u Kutini”.