Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Uspjeh karlovačkih plesača

Na kvalifikacijama za međunarodno natjecanje osvojili čak sedam medalja

Karlovački st.ARCI mogu se pohvaliti dodatnim uspjehom: koreografija Sanje Tek “And Where Is The Batman” osvojila je prvo mjesto te nagradu za najbolju koreografiju, dok je Boris Simić dobio nagradu za najboljeg muškog plesača

Plesačice i plesači karlovačkog Plesnog kluba st.ART na kvalifikacijskom turniru Dance Star natjecanja održanom u Opatiji osvojile su čak sedam medalja, od toga tri zlatne. Zapravo, tko se god od Karlovčana pojavio na pozornici, osvojio je medalju! Zlatna je koreografija “Living in a Box” Sanje Tek s kojom su nastupili juniori, a koja je osvojila i nagradu za najbolju koreografiju na cijelom natjecanju. Prva mjesta osvojile su i koreografije “Hide & Seek” Sanje Tek i “The Shadow… Behind me” Irene Gerovac Zrnić u kategoriji suvremenog plesa.

Karlovački karneval Karlovački fašnik Nakon desetljeća maskirane skupine ponovno zavladale gradom

Druga mjesta i srebrna odličja osvojile su koreografije “Cast Away” Sanje Tek u kojoj su nastupili juniori u kategoriji Lyrical i “Fury Road – What a Lovely Day” Irene Gerovac Zrnić (kategorija Production Number), dok su treća mjesta i brončana odličja dobile koreografije Sanje Tek:  “Drummer Boy – Children” u Open kategoriji te “Gogs” u kategoriji minića.

U Opatiji je održano i natjecanje Mammas Show namijenjeno starijim plesačima i plesačicama. Karlovački st.ARCI mogu se pohvaliti dodatnim uspjehom: koreografija Sanje Tek “And Where Is The Batman” osvojila je prvo mjesto te nagradu za najbolju koreografiju, dok je Boris Simić dobio nagradu za najboljeg muškog plesača. 

Karlovac: Oko tisuću djece iz vrtića i osnovnih škola sudjelovalo u povorci u centru grada Dječji fašnik u Karlovcu Mališani gradskih vrtića i prvašići kostimima i pjesmom razvedrili grad