Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
NASTAVLJA SE KAMPANJA TURISTIČKIH ZAJEDNICA GRADA I ŽUPANIJE

Na platformu stižu i videorecepti Alma Čatlaka

Foto: Zagrebačka županija
Advertorijali kampanje zasad imaju 50 tisuća pregleda

Turistička zajednica grada Zagreba i Turistička zajednica Zagrebačke županije i ove godine partnerski surađuju u promociji Zagreba i njegove okolice u jedinstvenoj destinacijskoj kampanji „Blizu grada, blizu srca“ / „Around Zagreb“. Ovogodišnje izdanje kampanje donosi novosti.

PROJEKT ‘DJECA S LOVCIMA I ŠUMARIMA U PRIRODI’ Djeca uče o važnosti šuma i divljači u njima

– Dosadašnji uspjeh kampanje, s više od 50.000 pregleda advertorijala i 37 milijuna puta prikazanih oglasa, potaknuo nas je da unaprijedimo našu platformu. Uz osvježeni vizual i itinerare, kreirali smo novu rubriku “Jeste li znali” koja predstavlja zanimljivosti iz našeg okruženja – objašnjava direktorica zagrebačkog TZ-a Martina Bienenfeld, a dodaje da su tu i videorecepti autohtone kuhinje Zagreba i okolice koje je izradio hrvatski kuhar Almo Čatlak.

– On je lokalne gastronomske delicije nastojao približiti i prezentirati na što atraktivniji način širem dijelu publike, s naglaskom na tradicionalno, uz malo modernog pristupa – kaže Bienenfeld, a šefica županijskog TZ-a Ivana Alilović naglasila je da se kampanjom spaja urbano i ruralno.

Oni su Simply the best Čak tri turističke nagrade stigle u Vukovarsko-srijemsku županiju

– Zdravstvenim i kulturnim turizmom, bogatim sadržajem na otvorenom te autentičnom eno-gastro ponudom učinili smo ovu destinaciju još atraktivnijom. Ovakvim sadržajima produžujemo boravak gostiju u obje destinacije – kaže Alilović.