Izbornik
Naslovnica Županije Vukovarsko-srijemska
Oni su Simply the best

Čak tri turističke nagrade stigle u Vukovarsko-srijemsku županiju

Foto: Hotel Dunav
Restoran iločkog hotela Dunav osvojio je drugo mjesto u kategoriji Ugostiteljstvo/ objekt s ponudom tradicijske hrane i pića

Tijekom proteklih godina brojne nagrade namijenjene turističkim djelatnicima i njihovim turističkim proizvodima došle su u Vukovarsko-srijemsku županiju. Prije nekoliko dana u najistočniju hrvatsku županiju stigle su još tri vrijedne i prestižne turističke nagrade.

KONSTITUIRAJUĆA SJEDNICA Formiran 8. saziv Županijske skupštine

Izazovna godina

Tako je Direktorica Turističke zajednice Vukovarsko-srijemske županije Rujana Bušić Srpak osvojila nagradu Simply the Best za osobu godine. Ovo priznanje, koje u suradnji s Udruženjem hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dodjeljuje časopis Way to Croatia, dobila je za prošlu, nikad težu turističku godinu, i to za kreativnost i doprinos razvoju turističke ponude. Ovo nije jedina nagrada Simply the Best koja je stigla u Vukovarsko-srijemsku županiju. Restoran iločkog hotela Dunav osvojio je drugo mjesto u kategoriji Ugostiteljstvo/objekt s ponudom tradicijske hrane i pića, a novi objekt Domestic House Lola, otvoren prošle godine u Vukovaru, treći je u kategoriji Ugostiteljstvo – objekti s ponudom smještaja/Novi projekt u turizmu.

POTRUBI ZA KNJIGU Bibliokombi dolazit će u sve općine

– Razvoj destinacije zajednički je posao svih dionika u destinaciji i svaka kreativnost je vidljiva ako je oživljena. Bez partnera koji razumiju i prihvaćaju zajednički pristup razvoju i promociji destinacije nema ni pojedinačnog niti zajedničkog uspjeha. Ne može se dovoljno naglasiti važnost otvorene komunikacije obogaćene uzajamnim povjerenjem, pa upravo iz tog razloga posebno vesele tri priznanja koja su došla u Srijem i Slavoniju, odnosno Vukovarsko-srijemsku županiju kao potvrda zajedničkog rada na razvoju sadržaja u destinaciji, ali i njihove kvalitete. Ovo je ujedno poticaj da nastavimo i dalje iz godine u godinu podizati ljestvicu kvalitete – rekla je Bušić Srpak.

Promocija aduta Županije

Dodijeljene nagrade komentirao je i Borislav Šimenc, vlasnik časopisa Way to Croatia, koji je rekao da je s kolegama iz još četiri slavonske turističke zajednice Rujana Bušić Srpak odmah nakon lockdowna plasirala novu platformu Slavonia.Travel koja inovativnim konceptima i prezentacijama promovira najjače adute županije.

Virovitičko-podravski župan Igor Andrović o planiranim investicijama Pokrećemo projekte vrijedne više od 800 milijuna kuna

– Kako prošle godine iz poznatih razloga nije bilo poslovno-turističke burze PUT, direktorici TZ-a Vukovarsko-srijemske županije, kao i svim dobitnicima za prošlu godinu, nagrade ćemo uručiti krajem studenog na ovogodišnjoj manifestaciji u Crikvenici – rekao je Šimenc.