Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
VIRSKE MAŠKARE

Na rivi se okupilo 1130 maskiranih mališana

Djeca su uživala na virskoj karnevalskoj pozornici
Foto: Općina Vir
Djeca su uživala na virskoj karnevalskoj pozornici

– Čak 1130 mališana iz 32 vrtića u Zadarskoj županiji s 93 svoje vrtićke tete i brojnim roditeljima u pratnji, došlo je na otok Vir kako bi se zabavili i pokazali svoje maske na najvećoj županijskoj karnevalskoj fešti za najmlađe – obavijestio je o virskim maškarama Kažimir Škrbić iz odjela za odnose s javnošću i dodao da su nakon postrojavanja na središnjem virskom Trgu svetog Jure, predvođeni virskom kraljicom i meštrom od maškara, mališani krenuli prvo u defile kroz naselje Centar, a onda prema karnevalskoj pozornici na rivi gdje su taman stigli na krafne, sendviče i sokove.

Makškare Od četvrtka 17. siječnja Karneval u Opatiji donosi sedam tjedana vladavine maškara

– Animatori Samarcanda uprizorili su na karnevalskim daskama popularnu predstavu “Ljepotica i zvijer”, dok su u programu diskokluba zaplesali s raspoloženim domaćinima i gostima eventa Male virske maškare. Nakon dvosatnog programa, disciplinirani kao pravi mali vojnici, djevojčice i dječaci u koloni su napustili poprište nesmiljene zabave.

Program je nadahnuto vodio popularni zadarski zabavljač i animator Igor Jelenić Toto, event menadžerice Nina Peroš i Darija Zrilić iz destinacijske kompanije Vir turizam u koordinaciji s Dječjim vrtićem Smješko besprijekorno su organizirale događaj, a sponzor je bila Općina Vir.

Svim gostima otoka Vira i sudionicima Malih virskih maškara sve vrijeme na raspolaganju su bili djelatnici restorana Kotarina, dok su za sigurnost i lijep osjećaj bili zaduženi zaštitari općinske kompanije Vir zaštita – izvijestili su s Vira.

Pula: 20. Dječji karneval u Areni dvadeseti po redu Pula: Dječji karneval u Areni