Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
Koncert u Karlovcu

Na šetnici pred Općom bolnicom koncert zahvale medicinarima

1/9
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Osim liječnika, medicinskih sestara, tehničara, koncert su pratili i brojni Karlovčani, među njima i gradonačelnik, s prvim ljudima Grada i Županije, ali koncertu nisu odoljeli niti brojni pacijenti koji su ga pratili s prozora svojih soba

Prekrasan koncert održali su članovi Karlovačkog komornog orkestra pod vodstvom dirigenta Vetona Marevcija ispred Opće bolnice Karlovac.

Karlovac Novi spremnici za stakleni otpad

Riječ je o prvom koncertu u Karlovcu nakon krize izazvane koronavirusom, a održan je na novootvorenom glazbenom paviljonu na terapijskoj šetnici ispred karlovačke bolnice koja nosi naziv 'Nikola Šebetić', po donatoru koji je ostavio zemljište Karlovcu za gradnju prve bolnice. Koncert je organiziran u suradnji Glazbene škole Karlovac i Opće bolnice Karlovac kao zahvala bolničkom osoblju za rad u uvjetima koronavirusa, a ujedno i kao doprinos obilježavanje Dana državnosti.

Osim liječnika, medicinskih sestara, tehničara, koncert su pratili i brojni Karlovčani, među njima i gradonačelnik, s prvim ljudima Grada i Županije, ali koncertu nisu odoljeli niti brojni pacijenti koji su ga pratili s prozora svojih soba.