Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
rijeka

Najavljen bogat program 10. Student Day Festivala

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Tjedan ispunjen kulturnim, sportskim, znanstvenim i humanitarnim sadržajima za studente održat će se u Kampusu, na Korzu, ali i drugim lokacijama diljem Rijeke

Deseti po redu Student Day Festival održat će se od 13. do 18. svibnja te nudi niz zanimljivih glazbenih, kulturnih, sportskih sadržaja i drugih sadržaja najavljeno je na press konferenciji predstavnika organizatora, Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci te prorektorice Sveučilišta Sanje Barić.

bjelovar Mjuzikl 'Čarobni Broadway' otvara 17. BOK fest

Na konferenciji je sudjelovala i zamjenica župana Marina Medarić te istaknula da Primorsko-goranska županija od samog početka podržava ovu manifestaciju koja je ujedno i najveći studentski događaj u našoj Županiji.

- Ovaj događaj uvijek čitav grad i regiju ispuni pozitivnom energijom, lijepo je biti uz mlade jer se onda i mi osjećamo mlađima. Student Day Festival privlači ne samo studente, nego i velik broj drugih mladih ljudi u Rijeku koja je pravi sveučilišni grad i nama u Županiji veliko je zadovoljstvo surađivati sa Sveučilištem ne samo u projektima poput pametne specijalizacije nego i na konkretnim poboljšanjima studetnskog standarda kao što je nedavno otvorenje studentske ambulante ovdje na Kampusu - kazala je zamjenica župana Marina Medarić. 

promocija manje poznatih destinacija U sklopu projekta ArTVision+ održane audiovizualne radionice za studente

Student Day Festival pokrenut 2009. godine te se prometnuo u najveću studentsku zabavu u regiji. Uz koncertni dio, Student Day Festival 2019., u svojem desetom izdanju, ponovo donosi tjedan ispunjen kulturnim, sportskim, znanstvenim i humanitarnim sadržajima za studente, a koji će se održati u Kampusu, na Korzu, ali i drugim lokacijama diljem Rijeke.

svjetski dan hemofilije Riječke dizalice i osječki most osvanuli u crvenoj boji