Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Motociklistički spektakl

Najbolji stunt vozači u Kutini

Foto: Grad Kutina
Događaj je organizirao Matija Podhraški

Na prostoru kod Sportskog centra u Kutini održan je motociklistički spektakl za sve ljubitelje ovog adrenalinskog sporta u organizaciji Matije Podhraškog, mladog stunt vozača iz Kutine i vlasnika Guinnessova rekorda u vožnji motora naglavačke.

posvećen izvornim sortama Ovog vieknda je Festival vina MoslaVina Kutina

Adrenalinski spektakl privukao je veliki broj posjetitelja koji su tom prigodom mogli vidjeti najatraktivnije stunt vozače Europe koji su stigli iz Njemačke, Italije, Srbije, Slovenije, Austrije, Mađarske, ali i hrvatske vozače. Predstavljena je i izložba luksuznih automobila u organizaciji udruga Onelife Rally i Clean Fellas.

U provedbi programa, Matiji je u pomoć priskočio i Grad Kutina. Matija Podhraški sam osmišljava svoje trikove, a u nepune 24 godine ostvario je niz zapaženih rezultata.

"Tik-tak, vrijeme je za kulturu" Radionice za mlade, nova oprema za POU Kutina...

Šest je puta bio prvak Hrvatske, osvojio je prvo mjesto na svjetskom natjecanju za najbolji trik u Bugarskoj 2013., devet prvih mjesta na europskim natjecanjima u najduljoj vožnji na prednjem kotaču, utrkama na zadnjem kotaču, a vlasnik je i europskog rekorda u vožnji na prednjem 
 kotaču.