Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
GRAĐANI ZAMOLJENI ZA STRPLJENJE

Napreduju radovi na Aglomeraciji

Foto: pozega.hr
Radovi su podijeljeni u tri grupe i izvode se planiranim intenzitetom uz prethodno odobrene elaborate privremene prometne regulacije

U sklopu projekta poboljšanja vodnokomunalne infrastrukture na području Aglomeracije Požega provode se radovi izgradnje i rekonstrukcije sustava odvodnje i vodoopskrbe vrijedni 91,7 milijuna kuna. Radovi su podijeljeni u tri grupe.

Ilustracija POMOĆ RODITELJIMA Naknade za bebe bit će uplaćene na tekuće račune

Prva grupa odnosi se na izgradnju magistralnog vodovoda Velika – Požega i upravljanje gubicima vode u vodoopskrbnom sustavu Požeštine. Za ove je radove potpisan ugovor u vrijednosti 25,7 milijuna kuna, a radi se trasa u dužini od 14.792 metra. Druga grupa odnosi na gradnju sustava javne odvodnje otpadnih voda u naseljima Trenkovo, Trnovac, Marindvor, Štitnjak, Kunovci i Bankovci u ukupnoj dužini od 19.983 metra, a ugovor za ovu grupu vrijedan je 25,3 milijuna kuna. Treća grupa je rekonstrukcija dijela sustava javne odvodnje otpadnih voda grada Požege. Vrijedna je 40,6 milijuna kuna, a uključuje trasu u dužini 11 tisuća metara.

Vinkovačke jeseni snimile video razglednicu u Požegi Videorazglednica o tradicijskoj kulturi i običajima Zlatne doline Vinkovačke jeseni u Požegi: Trgom sv. Terezije potekla pjesma šokačka

Radovi se izvode planiranim intenzitetom uz prethodno odobrene elaborate privremene prometne regulacije.

– Molimo građane Požege kao i sve koji prometuju reguliranim prometnicama za razumijevanje i strpljenje te poštivanje privremene prometne regulacije – poručuju iz tvrtke Tekija i Grada Požege.