Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Biograd na Moru

Nastavljeni radovi na školskom igralištu

Radovi na školskom igralištu u Biogradu na Moru
1/4
Foto: Grad Biograd na Moru
Još će se postaviti reflektori, koševi a obnovit će se i tribine na kojima će se postaviti nove plastične sjedalice

Nakon što je zbog neadekvatnih vremenskih prilika došlo do zastoja na izgradnji i uređenju igrališta biogradske osnovne škole, ovih dana radovi se nastavljaju i to ubrzanim tempom. 

Riječ je o igralištu veličine 1200 četvornih metara, a koje se financira iz sredstava Zadarske županije i uz pomoć Grada Biograda. Nakon prve faze radova u kojoj su obavljeni komunalni radovi, postavljene elektroinstalacije i slično, ovih se dana radi na asfaltiranju, postavlja se gornji sloj, a na većem djelu igrališta postavit će se takozvana tartan podloga. 

Foto: Grad Biograd na Moru

Uzvratni posjet Srednjoj školi Polička u Češkoj Erasmus+ Srednjoškolci na jesen idu u Češku

Igralište će biti opremljeno za mali nogomet, košarku, odbojku rukomet i sl. te će tako i biti opremljeni potrebnom opremom za navedene sportove. Radovi se nastavljaju postavljanjem reflektora, koševa i obnovom tribina, na kojima će se postaviti nove plastične sjedalice. 

Foto: Grad Biograd na Moru

Finalni radovi bit će postavljanje ograde i troja vrata koja će voditi na uređeno i opremljeno igralište. Izvođači obećavaju skori dovršetak radova, a ako sve bude išlo predviđenim tijekom uskoro bi i novo igralište trebalo biti u funkciji, te će vjerujemo s prvim ljepšim proljetnim danima i učenici osnovne škole ali i drugi korisnici ovog igrališta doći na svoje. 

Tatamatijada U DV-u Biograd održana još jedna uspješna rekreativno-zabavna priredba Na Tatamatijadi 80 tata s djecom potezalo konop, skupljalo ping-pong loptice... U Biogradu su zadovoljni turističkim rezultatima Gradsko vijeće donijelo odluku o visini poreza za iznajmljivače Dogovor nakon sat vremena rasprave, paušal od 150 do 350 kn