Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Požeška Koprivnica

Nastavljeni radovi na uređenju mjesnog groblja

1/2
Foto: Grad Pleternica
Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić izrazila je zadovoljstvo aktivnim radom mjesnog odbora

Radovi na groblju u Požeškoj Koprivnici pokraj Pleternice započeli su još lani sanacijom klizišta i učvršćivanjem nasipa, a nastavljeni su ove godine uređenjem pristupne staze do kapelice na groblju, sanaciji vlage i zamjenom krovišta na kapelici. Mjesni odbor Požeške Koprivnice pod vodstvom Antuna Antunovića skrbi o svim potrebama u selu, s posebnim pijetetom prema mjesnom groblju.

uoči svih svetih Za lokalna groblja Grad Čazma predvidio 130.000 kn

– I ove godine idemo dalje, uređujemo naše naselje. Potrebe su uvijek velike, ali kontinuiranim radom iz godine u godinu dolazimo do pozitivnih pomaka. Zahvalio bih Gradu jer nas uvijek prati i osluškuje naše potrebe i nikada se nije oglušio. Nadam se kako ćemo tu suradnju imati i u idućim godinama – rekao je Antunović.

Pleternička gradonačelnica Antonija Jozić izrazila je zadovoljstvo aktivnim radom mjesnog odbora.

– Imamo velik broj naselja i nemoguće je znati sve potrebe i probleme. Upravo u tome je prednost ako imate aktivnog predsjednika MO-a, kako je to ovdje slučaj. Skrbiti o svom mjestu temeljni je zadatak svakog mjesnog odbora, a racionalno i odgovorno postavljanje prioriteta nama u gradu znatno olakšava rad na terenu. Stoga mi je drago da smo lani riješili veliki problem, a ove godine nastavili s uređenjem prostora – istaknula je Jozić.

Gotovi radovi uoči blagdana Svih svetih Proširili groblje i uredili parkirališna mjesta