Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
virsko ljeto

Nastupili Prljavci, Gazde i Parni valjak, ali najbolje tek dolazi

Foto: Općina Vir
U prva tri koncerta, ali i u vatrometu uživalo je ukupno 20.000 ljudi

Najmanje 20.000 posjetitelja pratilo je, kako su nas izvijestili s Vira, tri lipanjska koncerta na Virskom ljetu, što je pouzdan znak da je ljetna sezona počela prema očekivanjima te da se najspektakularnija ljetna manifestacija na Jadranu pomalo zahuktava.

LJETOVANJE IZ SNOVA “Za nas je Vir poput raja na zemlji. Sretni smo i zahvalni na gostoprimstvu!”

Najprije je, kako navodi Kažimir Škrbić iz virskog odjela za odnose s javnošću, na otvorenju sviralo Prljavo kazalište, potom su na pozornici virske rive nastupili zagrebački tamburaši iz Markuševca, odnosno na Viru uvijek omiljene Gazde, a potom je kao lipanjski šlag na torti došao produkcijski i glazbeni spektakl s Parnim valjkom.

– Hvala vam, treba zaslužiti ovakvu publiku – prenose s Vira izjavu raspoloženog Akija Rahimovskog nakon koncerta koji će ostati upamćen kao jedan od najvećih koncertnih događaja na otoku. Nema sumnje da će ove godine broj posjetitelja na pet posljednjih Virskih ljeta premašiti pola milijuna posjetitelja, jer pored atraktivnih estradnih imena program, kako navode s Vira, još nudi obilje dobre zabave sa svakodnevnim animacijskim aktivnostima od jutarnjih sati, hrvatski finale City Gamesa, koncerte klapa, nastupe mladih i talentiranih pjevača te još mnogo toga.

dobro djelo Virani osigurali ljetovanje za obitelj Hančić iz Čakovca

– Podsjetimo da Minea, Ivana Banfić i Ella nastupaju u duhu 90-ih (13. srpnja), potom Giuliano i Diktatori (20. srpnja), Leteći odred (27. srpnja), slijedi Vir Fest (1. kolovoza), zanosne Učiteljice (3. kolovoza), Psihomodo Pop (10. kolovoza), Kedžo, Zsa Zsa i Domenica (13. kolovoza, Virska noć), Lidija Bačić (17. kolovoza), finale City Gamesa (20. kolovoza), Virska terca (23. kolovoza), Đani Maršan i klapa Puntamika (24. kolovoza), Tomislav Bralić i klapa Intrade (29. kolovoza), grupa Magazin (31. kolovoza), Tonči Huljić i Madre Badessa (7. rujna) te Ivan Zak na zatvaranju Virskog ljeta (14. rujna) – istakli su s Vira.