Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Požega Shopping Capitol

Nova destinacija za šoping i zabavu

Foto: pozega.hr
Capitol Park brend dio je portfelja Poseidon Grupe, koji ima više od 280 tisuća četvornih metara retail parkova širom jugoistočne Europe, 90 tisuća kvadrata koje koriste supermarketi te više od tisuću stambenih objekata u planiranju i izgradnji

U Požegi je svoja vrata otvorio Požega Shopping Capitol u kojem će na 4200 četvornih metara biti nova trgovina prehranom kao i zakupci iz neprehrambenog sektora. Gradonačelnik Darko Puljašić zahvalio je investitorima što su prepoznali Požegu kao grad u kojem se isplati ulagati i graditi.

SURADNJA U požeško Art kino stižu filmovi iz Makedonije

– Posebno mi je drago zbog 50 novih radnih mjesta koja su ovdje otvorena. U partnerskim odnosima dajemo dodanu vrijednost gradu, a ovo je centar u kojem ćemo, vjerujem, doista uživati. Konkurencija je uvijek dobra i nadamo se da će i ostali centri i poslovni partneri koji žele razvijati poslovanje u Požegi prepoznati potencijale našeg grada – naglasio je gradonačelnik Puljašić.

Capitol Park brend dio je portfelja Poseidon Grupe, koji ima više od 280 tisuća četvornih metara retail parkova širom jugoistočne Europe, 90 tisuća kvadrata koje koriste supermarketi te više od tisuću stambenih objekata u planiranju i izgradnji.

KOD GRADONAČELNIKA Požeškim mažoretkinjama 7 medalja na EP-u

– Capitol Park nastoji postati prepoznatljiv simbol u svakom gradu, pa se tako toplo nadamo da će to biti slučaj i u Požegi te da će Shopping Capitol Požega postati nova destinacija za šoping i zabavu za kupce u Požeško-slavonskoj i okolnim županijama – rekla je Ivana Rajković, direktorica portfelja “Poseidon Group”.