Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
PREDSTAVLJENO ZAPOVJEDNO VOZILO HGSS-A

Nove mogućnosti i viša razina kvalitete

Novo vozilo s pripadajućom opremom vrijedno je gotovo 400.000 kn
Foto: slavonski.hr
Kao najveća jedinica lokalne samouprave, Grad Požega preuzeo je dio financiranja tog projekta, a podrška Grada neupitna je i dalje, naglasio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

U prostoru HGSS-a Požega predstavljeno je novo zapovjedno vozilo s pripadajućom opremom vrijedno gotovo 400 tisuća kuna. S novim mogućnostima, opremom i tehnologijama kojima požeški HGSS raspolaže upoznati su i predstavnici općina i gradova Požeško-slavonske županije koji su sudjelovali u realizaciji tog vrijednog projekta.

Članovi Fitness kluba Play na prijemu kod gradonačelnika Puljašića Članovi Fitness kluba Play Dokazali da se uz trud i podršku mogu postići vrhunski rezultati

– Novo zapovjedno vozilo koristit će se u redovitim aktivnostima, gotovo je potpuno opremljeno i spremno za sve izazove. To je pravi mobilni ured u kojem mogu raditi dva operativca i koordinirati rad ljudi na terenu – naglasio je pročelnik HGSS-a Požega Josip Kraker. Kao najveća jedinica lokalne samouprave, Grad Požega preuzeo je dio financiranja tog projekta, a podrška Grada neupitna je i dalje, naglasio je gradonačelnik Požege Darko Puljašić.

– Ovo je samo jedna od akcija koje provodimo s HGSS-om Požega i Centrom 112 jer se svi zajedno trudimo osigurati našim građanima učinkovitu pomoć u onim iznimnim situacijama kada se pojave prijetnje životu i imovini. Ovime poboljšavamo kvalitetu sigurnosti naših sugrađana na području grada i županije pa i šire – istaknuo je gradonačelnik Puljašić.