Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Podrška

Novi ugovor za MURID težak 47.000 eura

Foto: Međimurska županija
Međimurska županija je za tu svrhu osigurala 300.000 eura u sedam godina, uz višemilijunski projekt gradnje Centra za ranu razvojnu podršku u Pribislavcu koji bi do kraja godine mogao biti u funkciji

Ravnateljica Međimurske udruge za ranu intervenciju u Čakovcu Silvija Pucko i župan Matija Posavec potpisali su novi ugovor o sufinanciranju vrijedan 47.000 eura. Međimurska županija je za tu svrhu osigurala 300.000 eura u sedam godina, uz višemilijunski projekt gradnje Centra za ranu razvojnu podršku u Pribislavcu koji bi do kraja godine mogao biti u funkciji. MURID pokriva tri županije i tjedno se radi s oko 150 djece.

– Kontinuirana podrška Međimurske županije omogućila nam je sustavniji, profesionalan razvoj – rekla je S. Pucko. Župan Posavec naglasio je da je MURID predvodnik, a država tek sada prepoznaje važnost rane intervencije koja će biti dio novog Zakona o zdravstvenoj zaštiti. 

MENEA, vodeća energetska agencija u Hrvatskoj i jedna od najuspješnijih u EU "Struka radi svoj posao, a politika se ne miješa" MEĐIMURSKA ŽUPANIJA Prva regija u Hrvatskoj s nagradom Green Destination BESPOVRATNA SREDSTVA Projekti “Zazelenimo Međimurje” i “Zeleni Centar znanja”