Izbornik
Naslovnica Županije Karlovačka
hotel europa

Novouređeni hotel sada s još više kapaciteta i novih sadržaja

1/9
Investicija vrijedna oko 30 milijuna kuna imala je financijsku injekciju od 8,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova EU

Na poziv vlasnika Hotela Europa Ivice Cvitkovića, gradonačelnik Damir Mandić sa suradnicima je obišao dograđeni i novouređeni hotel. Razvoj turizma od izuzetnog je značaja za Grad Karlovac.

U Prirodoslovnoj školi uz pomoć fondova EU uređeni su školski kabineti za praksu Prirodoslovna škola u Karlovcu Osigurano 8,5 milijuna za obnovu srednje škole

Ovo povećanje smještajnih kapaciteta i novi sadržaji koje hotel nudi pridonijet će boljoj turističkoj ponudi grada. Umjesto dosadašnjih 35, Hotel "Europa" ima od nedavno 59 soba za smještaj 160 gostiju, konferencijsku dvoranu za 240 osoba, wellnes centar, teretanu i novozaposlene.

Investicija vrijedna oko 30 milijuna kuna imala je financijsku injekciju od 8,6 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz fondova EU. Svojevremeno, Grad Karlovac izdao je građevinsku dozvolu za izgradnju objekta u roku od 24 sata te time pokazao još jednom izrazitu volju da pomogne razvoj novih investicija u gradu i tako posredno omogućava otvaranje novih radnih mjesta.

karlovačko naselje mala švarča Vlasnici parcela na kojima će Hrvatske ceste graditi rotor dobit će odštetu