Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Regionalni distribucijski centar OBŽ-a

Objavljen javni poziv za skladištenje voća i povrća

storyeditor/2024-06-28/RDC_OBZ_za_voce_i_povrce.jpg
Foto: OBŽ KAPACITET za skladištenje je 2910 tona u jednoj vrsti komora, odnosno 318 tona u drugoj vrsti komora

Regionalni distribucijski centar Osječko-baranjske županije za voće i povrće d.o.o. Osijek objavio je Javni poziv za korištenje njihovih skladišno-uslužnih kapaciteta. Kapacitet komora s kontroliranom atmosferom sustava U.L.O. i dinamičkom atmosferom je 2910 tona, a 318 tona je kapacitet komora s normalnom atmosferom.

Skladišno-uslužni kapaciteti Regionalnog distribucijskog centra uključuju prihvat, obradu i skladištenje voća i povrća u odgovarajućoj ambalaži, odnosno box paletama dimenzija 1200x1000x760 milimetara (kapacitet box palete je približno 300 kilograma), u komorama s kontroliranom atmosferom sustava U.L.O., dinamičkom atmosferom i normalnom atmosferom, zatim sortiranje i pakiranje voća i povrća (pranje, čišćenje, četkanje/poliranje, sušenje površinske vode s plodova i klasiranje) putem postojećih tehnoloških linija, kao i korištenje proizvodnog pogona za proizvodnju bistrog, mutnog i kašastog soka.

Pravo prijave na javni poziv imaju priznate proizvođačke organizacije u sektoru voća i povrća, poljoprivredni proizvođači (obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo, obrt registriran za obavljanje poljoprivredne djelatnosti, trgovačko društvo ili zadruga registrirana za obavljanje poljoprivredne djelatnosti) i druge pravne osobe registrirane za obavljanje djelatnosti za poljoprivredu i hranu.

Javni poziv otvoren je do iskorištenosti skladišnog kapaciteta, a sve informacije mogu se naći na web stranici Regionalnog distribucijskog centra.

storyeditor/2024-07-01/kuce_1.png U ponudi su zemljišta u Dunavskoj, Splitskoj, Kažotićevoj, Zadrinoj i Došenovoj ulici Do prve nekretnine uz zakup na 99 godina: 'Želimo zadržati mlade' storyeditor/2024-06-28/PXL_030424_112521949.jpg Na Gradskom vijeću usvojena i odluka o povećanju proračuna Počašćeni smo što su Vinkovci prvi grad prijatelj Krapini storyeditor/2024-06-28/VJ_foto__2_.png Emotivna ceremonija Spomen-ploča akademiku Dragutinu Feletaru