Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
Emotivna ceremonija

Spomen-ploča akademiku Dragutinu Feletaru

storyeditor/2024-06-28/VJ_foto__2_.png
Foto: Grad Koprivnica Počasnu stražu na događaju držala je Zrinska garda

Godinu dana nakon smrti akademika Dragutina Feletara, na njegovoj kući u Koprivnici protekli je tjedan svečano otkrivena spomen-ploča.

Emotivna ceremonija održana je uz prisutnost njegove obitelji, koja je s ponosom otkrila ploču, dok je prigodan govor održao profesor Hrvoje Petrić. Spomen-ploču izradila je Družba "Braća hrvatskoga zmaja", koja je poznata po očuvanju hrvatske kulturne baštine. Počasnu stražu na događaju držala je Zrinska garda, simbol junaštva i tradicije. Koprivnički akademik prof. dr. sc. Dragutin Feletar bio je poznati znanstvenik, geograf, povjesničar i publicist te dekan zagrebačkog PMF-a.

storyeditor/2024-07-01/smz_b_slager_glina.jpeg Obljetnica početka Domovinskog rata na Banovini Prije 33 godine napadnuta je policijska postaja u Glini storyeditor/2024-06-28/WhatsApp-Image-2024-06-27-at-16_08_41-1.jpeg Grad Osijek nagrađuje treću godinu zaredom Vozački ispit kao poklon za 50 najboljih maturanata storyeditor/2024-06-28/cazma_aa_folklor_foto.jpg Ženski vokalni sastav KUD-a osvojio je prvo mjesto Članovi KUD-a Graničar na državnoj smotri predstavljaju županiju