Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
Prijedlozi se primaju do 18. travnja

Objavljen natječaj za Kaštelansko kulturno ljeto 2020.

Foto: Grad Kaštela
Grad Kaštela će odabrati najkvalitetnije programe kojima će pružiti podršku u organizaciji i sufinanciranju u skladu s raspoloživim sredstvima u proračunu

Unatoč krizi u kojoj smo se svi našli, život ipak nije stao. Grad Kaštela objavio je javni poziv za predlaganje projekata za Kaštelansko kulturno ljeto 2020. koje će se održavati ove godine u lipnju, srpnju i kolovozu. Kako bi osigurao kvalitetne glazbene, dramske, plesne, izložbene i druge sadržaje u okviru kulturnog programa, koji su od javnog interesa za građane Kaštela te obogaćuju turističku ponudu, Grad Kaštela poziva zainteresirane da dostave svoje prijedloge.

Proslavljen Dan Grada Kaštela, premijerova izaslanica bila je ministrica Vesna Bedeković Ivanović: Mladima treba pokazati put, stvoriti uvjete da ostanu u svom gradu i žive od svog rada!

Pravo podnošenja prijava na Javni poziv imaju sve registrirane udruge građana, ustanove u kulturi, samostalni umjetnici, fizičke osobe, kulturno-umjetničke organizacije ili drugi predlagatelji, koji mogu jamčiti da će osigurati izvođenje predloženog programa prema usvojenom rokovniku i pravilima struke, što će se utvrditi pojedinačnim ugovorima.

Radi što bolje pripreme i same organizacije potrebno je da se prijedlozi svih događanja za program Kaštelanskog kulturnog ljeta dostave najkasnije do 18. travnja 2020. godine.

Ministar Oleg Butković obišao najveće i najskuplje gradilište županijske Lučke uprave Uređuje se luka u Kaštel Starom, košta 50 milijuna kuna, imat će 250 vezova i lukobran dug 200 metara

Stručno vrednovanje podnesenih prijedloga programa provodi Kulturno vijeće Grada Kaštela, a Upravni odjel za društvene djelatnosti i opće poslove utvrđuje konačni prijedlog programa Kaštelanskog kulturnog ljeta. Grad Kaštela će odabrati najkvalitetnije programe, kojima će pružiti podršku u organizaciji i sufinanciranju u skladu s raspoloživim sredstvima u proračunu i donesenim programom.