Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Posljednja akcija u 2019.

Obradović slavio jubilej stotog darivanja krvi

Foto: Općina Vir
Zaslužene plakete dobit će na proljeće prilikom sljedeće akcije darivanja krvi, a dotad će među virskim darivateljima uživati u slavi

Posljednja ovogodišnja akcija darivanja krvi uoči blagdana Božića nije bila najmasovnija i rekordna kao lanjska, ali je za virske darivatelje bila uvijek najljepša. Postoji i dodatni razlog: Željko Obradović darovao je krv stoti put, a Ljiljana Kapović pedeseti. Zaslužene plakete dobit će na proljeće prilikom sljedeće akcije darivanja krvi, a dotad će među virskim darivateljima uživati u slavi, izvijestili su iz virske lokalne uprave.

Nova usluga Apartmani na Viru mogu se plaćati kriptovalutama

Ipak, brojka od 65 članova i prijatelja virskog UDDK koji su pristupili akciji nije, kako navode s Vira, bezazlena, kao niti njih 52. koji su uspješno odradili akciju, a potom se i družili na večeri u restoranu Kotarina. Organizaciju akcije darivanja, uz predsjednika Gorana Vickovića, odradile su članice virskog UDDK Nikolina Radeljak, Ljiljana Kapović, Alida Bulić Cvitkušić i Ivana Šoše, a provedena je u vijećnici Općine Vir uz pomoć zadarskog Crvenog križa i Odjela transfuzije Opće bolnice Zadar. Generalni sponzor akcije bila je Općina Vir.