Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Garešnica

Obrtnici na sajmovima diljem Hrvatske

Foto: Grad Garešnica
Istaknuta je dobra suradnja obrtnika i Grada Garešnice

Uzbudljiva godina slijedi obrtnicima grada Garešnice, zaključeno je na nedavno održanoj sjednici garešničkog Udruženja obrtnika. Usvojeni su program rada i financijski plan udruženja za iduću godinu, a potpredsjednik Udruženja Željko Buđina podsjetio je na brojne aktivnosti društva u prošloj godini te je posebno istaknuo sudjelovanja na manifestacijama i sajmovima.

GAREŠNICA Nove potpore obrtnicima i poduzetnicima

– Sljedeće godine nastupit ćemo na sajmovima u Gudovcu, Križevcima i Grubišnom Polju te na Adventskom sajmu u Garešnici. Također ćemo nastupiti i na manifestacijama diljem Hrvatske od Obrtničkog street food festivala u Sisku preko Obrtničkih dana u Imotskom i Makarskoj do Dana obrtništva u Vukovaru – kazao je Buđina, a predsjednica Udruženja obrtnika Daniela Kelava naznačila je da je glavni cilj tih aktivnosti promocija obrta i obrtništva.

Posebno je pohvalila i dobru suradnju sa županijskom Obrtničkom komorom i Gradom Garešnicom, osvrnula se na uspješnu organizaciju ovogodišnje gastroizložbe i pozvala sve obrtnike da sudjeluju u realizaciji sljedeće koja će biti 8. svibnja iduće godine.

HARS 2019. u Garešnici HARS 2019. U Garešnici lansirane amaterske rakete

Na sjednici je bio i predsjednik županijske Obrtničke komore Goran Grgić koji je rekao da je garešnička Gastro flora najveća i najznačajnija obrtnička manifestacija u županiji i da će je Obrtnička komora i dalje podržavati.