Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Sjednica garešničkog DVD-a

Očekuje se gradnja vodovoda u Dišniku

Garešnica
Foto: DVD Dišnik
DVD je ujedno obilježio deset godina rada

Garešnički DVD Dišnik prvi je u nizu održao godišnju skupštinu, a isto to u sljedećim tjednima očekuje i ostalih 16 DVD-a koji djeluju na području Grada Garešnice. Tijekom godišnje skupštine analiziraju se ostvareni ciljevi u protekloj godini, ali se i utvrđuju planovi za tekuću godinu. Upravo to učinio je DVD Dišnik koji je u mjesnom odboru održao skupštinu u nazočnosti članova društva i brojnih gostiju među kojima su bili i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija, predsjednik Gradskog vijeća Željko Starčević te predstavnici Vatrogasne zajednice, prijateljskih DVD-a i drugi uzvanici.

Josip Bilandžija, gradonačelnik Garešnice Održana svečana sjednica Gradskog vijeća u povodu dana Grada Garešnice Paušal za iznajmljivače u turizmu 210 kuna

Nakon što su članovi društva jednoglasno prihvatili izvješća koja su podnijeli predsjednik DVD-a Vladimir Bebek, blagajnik Milan Rajšić i predsjednik Nadzornog odbora Nenad Petrović donijet je plan rada u kojem su prioriteti vatrogasne vježbe, nabavka opreme i provođenje radnih akcija.

U nastavku skupštine spomenice za 10 godina rada u DVD-u uručene su Kristijanu Donču i Danijelu Papiću. Sve nazočne pozdravili su predsjednik županijske Vatrogasne zajednice Đuro Petrić koji je pohvalno govorio o radu tog društva te gradonačelnik Josip Bilandžija koji je obećao daljnju potporu vatrogastvu te najavio izgradnju vodovoda u Dišniku i asfaltiranje makadamske ceste od doma u Dišniku do izlaza iz sela prema tzv. tromeđi i Velikoj Bršljanici. 

Garešnica Garešnica Kod Autobusnog kolodvora gradit će se prvi rotor