Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Poučna staza

Od Slatinskog Drenovca do Jankovca

poučna staza
Foto: Kristijan Toplak

Oni koji vole hodati od Slatinskog Drenovca do Jankovca uz žubor vode i cvrkut ptica uskoro će se moći šetati novom planinarskom poučnom stazom.

Pješice će put ovom stazom trajati oko 60 minuta, a trenutno se postavljaju mostovi na nekoliko lokacija ove planinarske staze, koja počinje nedaleko groblja kod Slatinskog Drenovca i izbija točno ispod slapa Skakavac. Radovi će uskoro biti gotovi, a za navedenu investiciju Općini Čačinci od Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju odobreno je oko 100.000,00 eura EU sredstava.

dan sjećanja Sjećanje na žrtvu Vukovara Županija pokrovitelj prijevoza branitelja Zemljište za gradnju sušionice darovao je Grad Virovitica. Sušionica povrća nalazit će se zoni Zapad 2 na zemljištu od 103.000 m2 Virovitičko-podravska županija Zaokružen ciklus od navodnjavanja i uzgoja do sušenja i plasiranja Virovitičko-podravska županija godinama je pripremala projekte, strateški imala spremnu projektnu dokumentaciju Po stanovniku 797,83 kune Županija povukla najviše sredstva iz EU fondova 2022.