Izbornik
Naslovnica Županije Istarska
Posjetite novi dm u Max Cityju

Odgovor na sve vaše shopping potrebe - i puno više

dm
Foto: dm
Sve posjetitelje novog dm-a, u četvrtak čekaju super pokloni

U najvećem trgovačkom centru u Puli, na razini -1, svoja vrata u četvrtak, 8. studenog u 11 sati otvara i nova prodavaonica dm-a. Među više od 20.000 proizvoda dm marki i drugih renomiranih brendova pronaći ćete sve što vam je potrebno za osobnu njegu i za brigu o kućanstvu, a povodom otvorenja čekaju vas nagrade, pokloni i uštede koje ne smijete propustiti.

Pokloni za svakog kupca

Sve posjetitelje novog dm-a, u četvrtak čekaju super pokloni. Svaki kupac na poklon će dobiti proizvode Adriona ili Bottega Verde i atraktivnu torbu za shopping. Ako pak u četvrtak u dm-u potrošite više od 150 kuna na poklon ćete dobiti i kišobran koji će vam zasigurno dobro doći tijekom kišnih jesenskih dana, a uz račun iznad 100 kuna ostvarujete pravo zavrtjeti kolo sreće koje vam jamči nagradu.

Nešto sasvim novo u Puli

U novom dm-u u Max Cityju poseban dio posvećen je bezreceptnim medicinskim proizvodima i dermatokozmetici. Od sada i kupci dm-a u Puli uz stručne savjete farmaceutskih tehničara mogu otkriti najbolje saveznike za brigu o zdravlju, kosi i koži. Na dan otvorenja čekaju vas brojne promocije poput 20 posto popusta prilikom kupovine dva ili više proizvoda iz iste linije brendova KAL, Solaray, Natural Sports, Novexpert  i brojnih drugih. 

Čekaju vas i super uštede

U povodu proslave otvorenja, ne propustite iskoristiti akciju 1+1 gratis. Pri kupnji bilo kojeg Likvi deterdženta za pranje posuđa, Somat Gold tableta za strojno pranje posuđa, Persil deterdženata za rublje, proizvoda marke ziaja (ne uključujući poklon pakete) te Silan omekšivača dm vam poklanja drugi proizvod. 

Ljubitelje organske hrane i napitaka čeka posebna poslastica jer na dan otvorenja dm poklanja 15 posto popusta na dmBio proizvode, a za kupovinu dmBio proizvoda u iznosu iznad 100 kuna stiže još jedan poklon - vesela dmBio pregača.

Osvojite televiziju, bicikl ili dm poklon karticu

Ne zaboravite preuzeti letak otvorenja https://www.dm-drogeriemarkt.hr/hr_homepage/novo/1259320/otvorenje_pula.html, jer je dm za vas pripremio brojne pogodnosti i iznenađenja poput akcije na Pampers pelenama i vlažnim maramicama. Tu je i nagradna igra u sklopu koje možete osvojiti LG televiziju, bicikl Trek Marlin 7 uz poklon pakete dm-a ili pak dm poklon karticu. Nagradnu igru možete zaigrati do 15. studenog, a sve što trebate napraviti jest ispuniti kupon iz letka i ubaciti ga u kutiju u novootvorenom dm-u.