Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
27. Memorijal Z. Mikolčević

Održan memorijalni turnir u spomen na poginule branitelje

27. Memorijalni turnir Zvonko Mikolčević
1/7
Foto: Brodsko-posavska županija
Ove godine na turniru održanom na stadionu “Antun Iličić- Braco” sudjelovale su momčadi NK Oriolik (Oriovac), HNK Vukovar 1991 (Vukovar), NK Marsonia (Slavonski Brod) i HNK Cibalia (Vinkovci)

U Ruščici je održan 27. Memorijalni turnir Zvonko Mikolčević koji nosi ime po prvom poginulom branitelju s područja Brodsko-posavske županije. Najstariji nogometni memorijal u županiji održava se u znak sjećanja na Zvonka Mikolčevića, Darka Iličića, Ivicu Jerkovića, Miru Lucića, Luku Štrka i Andriju Mirkovića, poginule branitelje iz Domovinskog rata s područja općine Klakar.

Ove godine na turniru održanom na stadionu “Antun Iličić- Braco” sudjelovale su momčadi NK Oriolik (Oriovac), HNK Vukovar 1991 (Vukovar), NK Marsonia (Slavonski Brod) i HNK Cibalia (Vinkovci). Obraćajući se okupljenim sportašima, predstavnicima braniteljskih udruga i obiteljima poginulih i stradalih branitelja, zamjenik župana Damir Mirković istaknuo je visoko pokroviteljstvo Predsjednice RH kao potvrdu da je ovaj turnir jedan od najkvalitetnijih i najbolje organiziranih u Hrvatskoj.

Luka Brod Projekt težak 100 milijuna kuna ‘Gradnja Luke Brod može doprinijeti ostanku mladih ljudi u Hrvatskoj’ Brodska Tehnička škola Centri kompetentnosti u Brodsko-posavskoj županiji Uz pomoć EU fondova ulaganje u škole koje učenike pripremaju za svijet rada