Izbornik
Naslovnica Županije Zadarska
Pjesma i ples za buduće prvašiće i njihove roditelje

Oproštaj od vrtićkih prijatelja i teta iz vrtića

Foto: Općina Vir
Pogotovo je radosna činjenica kako će ove pedagoške godine, u odnosu na 2018. kada se upisalo 20 djece, biti barem jedan mališan više u prvom razredu virske osnovne škole

Proteklog se tjedna 21 virski mališan iz generacije 26 predškolskih dječaka i djevojčica simbolički oprostio od svojih vrtićkih prijatelja i teta iz Dječjeg vrtića Smješko.

Boćanje gostovanje Virskim boćarima bod za 4. mjesto

U čast novih virskih prvašića koji će od jeseni krenuti s pohađanjem Područne osnovne škole na Viru, u Smješku je priređeno neformalno druženje za djecu i njihove roditelje uz obilje smijeha, pjesme i plesa. Sve ih je na početku druženja pozdravila ravnateljica Ivana Bašić, a onda su iz ruku svojih vrtićkih teta – Mladenke Begonje, Romane Budije, Anđele Šango te Ive Mustać – primili svoje radove upakirane kao poklone.

Nisu ni roditelji ostali dužni omiljenim tetama iz Smješka, pa su im poklonili lijepo dizajnirano i uokvireno generacijsko stablo predškolaca uz dodatak čokoladne posvete, izvijestili su s Vira.

Vir je hrvatski rekorder po povećanju turističkog prometa Najbolji u županiji Vir je hrvatski rekorder po povećanju turističkog prometa

– Svima vam zahvaljujem na druženju tijekom godina odrastanja i spremanja za nove izazove. Puno ćete nam nedostajati, a najviše vašim mlađim prijateljima koji sada preuzimaju vašu ulogu – prenijeli su nam Virani izjavu ravnateljice Bašić koja je poželjela puno sreće i radosti sada već bivšim predškolcima.

Pogotovo je radosna činjenica kako će ove pedagoške godine, u odnosu na 2018. kada se upisalo 20 djece, biti barem jedan mališan više u prvom razredu virske osnovne škole.

turisti Dan Općine Vir rekorder po turističkim brojkama u Zadarskoj županiji