Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Prvi Beer fest nadmašio očekivanja

Orahovčani dva dana uživali u pivu, motorima, dobroj glazbi i zabavi

Foto: orahovica.hr
Nakon odličnog zagrijavanja uslijedio je i centralni događaj večeri. Na pozornicu je izašlo kultno Hladno pivo, ponajbolji hrvatski punk-rock bend

Proljetno-ljetni kulturno-zabavno-gastronomski program Grada Orahovice i gradske Turističke zajednice ovoga je srpnja u Orahovicu donio prvi Beer fest. Svi ljubitelji piva, dobre glazbe, motora i zabave došli su na svoje na odlično organiziranoj dvodnevnoj manifestaciji na orahovačkom jezeru.

Odličan 8.Samba Paradise Festival u Loparu Nikad više šarenih i rasplesanih sudionika festivala

Osim što su uživali u sjajnim koncertima Hladnog piva i Elementala te velikom bajkerskom defileu kroz centar grada, posjetiteljima su na raspolaganju bile i poslastice od hmelja, ječma i pšenice te razni specijaliteti ovdašnje kuhinje, kao i klasične hrane koja se poslužuje uz pivo.

Prvi dan festivala na izletištu su se okupili brojni bajkeri koji su u večernjim satima prodefilirali kroz grad s gradonačelnicom Ana-Marijom Petin na jednom od motora na početku kolone. Nakon toga su se ponovno okupili na jezeru i uz mnogobrojne posjetitelje pogledali nastup odličnog The Pulse Original benda iz Zaprešića s raznovrsnim repertoarom stranih i domaćih majstora rock and rolla te podosta maštovitih prerada.

Nakon odličnog zagrijavanja uslijedio je i centralni događaj večeri. Na pozornicu je izašla ekipa kultnog Hladnog piva, ponajboljeg hrvatskog punk-rock benda. Predvođeni pjevačem Milom Kekinom, odličnim su nastupom razvalili i podigli publiku na noge. Koncert su započeli novijim skladbama, a završili izvedbama sa svojih prvih albuma, na kraju čak i po željama publike.

Otvoreno "Slatinsko ljeto" Koncerti, kino pod zvijezdama...

Drugog dana festivala uz točenje i kušanje piva na početku večeri nastupio je Company band koji je domaćim i stranim hitovima zagrijao atmosferu nakon čega je pred okupljenu publiku izašli članovi rap-banda Elemental.

Remi i Shot, Erol, Konrad, Davor, bubnjar Ivan i prateći vokal Vida u šarolikoj glazbenoj viziji izveli su mnoštvo hitova uz svoj prepoznatljiv spoj različitih stilova što njihov izričaj čini jedinstvenim i originalnim. Britki tekstovi ovog benda i zanimljive instrumentalne podloge koji zajedno čine autentičan zvuk Elementala zabavljali su okupljene pivoljupce dugo u noć.